Встановлення універсального каталізатора

Що таке універсальний каталізатор

Універсальний каталізатор – це нейтралізатор шкідливих вихлопів, який підходить будь-якій марці автомобіля. Він може бути розташований біля випускного колектора або в самій магістралі. Є два види універсальних каталізаторів:

  1. Готовий каталізатор, який вже підібраний під вашу модель автомобіля з відповідними трубами та колекторами.
  2. Окремий картридж з металевим корпусом з сотами нового каталізатора всередині.

Каталізатор універсальний є бюджетнішим варіантом і чудовою заміною для відпрацьованої деталі, а також найкращою альтернативою. Часто замість каталізатора встановлюють полумʼягасник або стронгер, проте вони потребують додаткового перепрошивання електроніки та не є його повноцінною заміною. Також, без каталізатора ви не зможете пройти обовʼязковий техогляд й доведеться платити штраф. То ж, універсальний каталізатор – чудовий альтернативний варіант новим оригінальним нейтралізаторам.

Обираючи універсальний каталізатор враховуйте пропускну здатність деталі, оскільки вона має мати такий самий обʼєм та розмір як оригінал. 

Плюси і мінуси універсальних каталізаторів

ПлюсиМінуси
Доступніша ціна на універсальний каталізатор, ніж на оригінальний.Можливо доведеться підлаштовувати конфігурацію вихлопної системи під каталізатор універсальний.
Легкість установки.В порівнянні з оригінальними каталізаторами термін експлуатації може бути зменшений.
Ефективність близько тої, як в оригінальних каталізаторах.Не оригінал.
Підбираються індивідуально під вашу марку і тип авто.
Відповідають екологічним нормам.
Не потрібне перепрограмування електроніки та встановлення додаткових датчиків та “обманок”.

Як бачимо, плюсів в універсального каталізатора значно більше, ніж мінусів. Якщо у вас обмежений бюджет, але необхідно замінити каталізатор – обирайте хорошу альтернативу. Старий каталізатор привозьте в компанію “Перша чесна скупка каталізаторів” і ми виплатимо вам за нього кошти (якими ви зможете покрити купівлю універсальної деталі). Щоб дізнатися умови прийому старих каталізаторів – відвідайте наш сайт https://skup-katalizatorov.com.ua/conditions/ .

Процес установки універсального каталізатора

Універсальний каталізатор встановлюють біля випускного колектора або у вихлопній магістралі і для дизеля, і для бензинових авто. Процес установки не є складним, але якщо ви ніколи таке не робили – радимо звернутися на сервіс. Обираючи універсальний каталізатор важливо врахувати конструкцію блоку, діаметр вихідної та вхідної труби, необхідну продуктивність. Процес установки наступний:

  1. Відʼєднуєте старий корпус оригінального каталізатора та видаляєте його.
  2. Відкладаєте, щоб здати на переробку за адресою на нашому сайті.
  3. Приварюєте універсальний каталізатор на нове місце (радимо скористатися послугами професійного зварювача, адже там важливо правильно приварити вузли деталі).

Після встановлення вам не потрібно буде міняти характеристики чи налаштування в вашому блоці керування двигуном, все залишається сталим. Не хочете самостійно займатися заміною нейтралізатора – приїжджайте на СТО, де професіонали виконають все замість вас. Також на СТО ви отримаєте гарантію на деталь та роботу.

А старі каталізатори привозьте до нас.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *